HATAY / ANTAKYA - HAYDAR MURSALOĞLU İLKOKULU

İbrahim BOLATAN - OKUL MÜDÜRÜ

24.08.1982 tarihinde Antakya’ da doğdu. İlköğrenimini Cumhuriyet İlkokulu’ nda, ortaokul Atatürk Ortaokulu’ nda ve lise öğrenimini Antakya Lisesi’nde, yükseköğrenimini ise Atatürk Üniversitesi Erzincan Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünden 2004 yılında mezun olarak tamamladı.

2004 yılında kısa dönem olarak İstanbul’ da yerine getirdiği askerlik görevinin ardından 16/09/2005 tarihinde Bingöl İli Karlıova  ilçesi Çukurtepe İlköğretim Okulu’nda Sınıf Öğretmeni olarak göreve başladı. Daha sonra Şanlıurfa İli Siverek  ilçesi Karkaşi İlköğretim Okulu’nda Müdür Yetkili Öğretmenlik, Konurtepe İlköğretim Okulu’nda Müdür Yardımcısı, Bayırözü İlköğretim Okulu’nda Okul Müdürlüğü, Hatay İli Defne ilçesi Harbiye Mezyet Ekrem Karateke İlköğretim Okulu’nda Müdür Yardımcısı, Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE Birimi, Hatay İli Antakya ilçesi Haydar Mursaloğlu İlkokulu’nda Müdür Yardımcısı görevlerinde bulundu.

15/08/2016 tarihinden itibaren Haydar Mursaloğlu İlkokulu Müdürü olarak görevine devam etmektedir.

Evli; Mehmet Tuğra ve Emir Şahin adında 2 erkek çocuğu babasıdır.